Lägerverksamhet

Läger för stora och små

Varje sommar arrangerar vi läger eller liknande för stora och små. De kan se olika ut från år till år men brukar vara mycket uppskattade!

Sommaren 2019

... blev vi erbjudna att samverka med Clarion Hotel som ville arrangera Summercamp dagkollo tillsammans med oss under juli månad. Målgruppen var barn mellan 7-10 år med begränsade möjligheter till aktiva sommarupplevelser, eller behov av att få komma in i ett gott sammanhang sommartid.

Vi blev så glada och tackade Ja. Vi stod för riktade inbjudningar till målgruppen och för volontära medledare till den fritidsledare som Clarion anställde. Clarion stod även för mat, lokaler, aktiviteter och överraskningar till barnen. En rad Gotländska företag ställde dessutom sina tjänster till förfogande.

Det blev så lyckat!

Under fyra juliveckor fick ett 15-tal barn delta i en massa härliga sommaraktiviteter under två heldagar i veckan - bl.a. skapande med konstnär, skattjakt, fotboll, besök på experimentverkstaden Fenomenalen och på Gotlands Djurpark. Väldigt omtyckt och omtalat, intygar föräldrar, barn och ledare!

Nästa sommar...

... hoppas vi kunna göra om det!

SummerCamp_Inbjudan