Vår kår

Frälsningsarmén Gotland

 Frälsningsarmén på Gotland är en kristen församling, en del av en internationell evangelisk rörelse inom den universella kristna kyrkan. Vårt budskap har sin grund i Bibeln. Vår tjänst har sin källa i kärleken från Gud. Vårt uppdrag är att förkunna evangelium om Jesus Kristus och att utan åtskillnad möta mänskliga behov i hans namn.Vi vill vara en gemenskap där Jesus Kristus står i centrum för allt vi gör och är. Vi är just nu en gemenskap på drygt 40 personer i olika åldrar och från olika kulturer och sammanhang. På söndagar firar vi Gudstjänst tillsammans. Vem som helst är välkommen, våra gudstjänster är öppen för alla. Läs mer om vår gemenskap under "Samlingar".

vår kår 3
Våra liv motiveras av Guds kärlek. Guds kärlek till oss är den yttersta motivationen och inspirationen till att vi i vår tur vill leva för andra som Jesus levde för oss. Gud har inte kallat oss att luta oss tillbaka och titta på medan skapelsen går under, utan att vara en del i Guds räddningsplan för världen.Vårt uppdrag är att förkunna glädjebudskapet om Jesus Kristus och utan åtskillnad möta mänskliga behov i hans namn.

Gud gör inte skillnad på folk. Män och kvinnor, judar och greker, fattiga och rika. Gotlänningar och utsocknes. Vi vill inte göra det heller. Vi tror att budskapet om Jesus är relevant oavsett om du är bolagsdirektör eller uteliggare, vårdbiträde eller konstnär, bagare eller sjukpensionär.